Eliberarea permiselor auto și a certificatelor de înmatriculare

 

Rezervare on-line pentru

 înmatriculări și permise de conducere

 

   Rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele 2 luni calendaristice (fără sâmbătă, duminică) cu exceptia sărbătorilor legale. După efectuarea rezervării, aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia.
Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată.
Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 08:00:00.

REZERVARE ÎNMATRICULARE DEFINITIVĂ 

REZERVARE ÎNMATRICULARE PROVIZORIE

REZERVARE PRESCHIMBARE PERMIS DE CONDUCERE

REZERVARE EXAMINARE LA PROBA TEORETICĂ PENTRU PERMIS

   Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Numele și prenumele vor fi completate fără diacritice!
La completarea câmpului cu adresa de e-mail vă rugăm sa furnizați o adresă corectă.
În cazul în care nu dispuneți de o adresă validă puteți folosi o adresă pe care o punem la dispoziție pentru dumneavoastră, inmatriculari@prefecturaarges.ro, tot ce trebuie să faceți în acest caz este să listați bonul de programare, iar dacă nu dispuneți nici de imprimantă atunci să vă notați data și ora prezentării la ghișeele serviciului nostru.

   În cazul în care aţi efectuat o rezervare, dar nu aţi listat bonul de programare sau l-aţi pierdut, îl puteţi descărcă de aici.

   Prin continuarea procedurii de programare on line, solicitantul este informat și este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu  privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulația a acestor date.

Comentariile nu sunt permise.