GHISEUL UNIC PNDR

PNDR 2014 -2020 Măsuri de mediu si climă

Ghiseul Unic pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală a organizat in data de 2 martie 2017, orele 12.00, în cadrul Caminului cultural din comuna Leordeni, o întâlnire care a avut ca scop prezentarea finanțărilor  actuale pentru agricultură. Au fost prezenti peste 100 de agricultori din comunele Leordeni,Ratesti, Cateasca, Oarja, Teiu, Bradu, Dobresti, Bogati.. La aceasta intalnire au fost prezenți dl. Emilian Dragnea, subprefectul județului Argeș, dl. Gheorghe Iliescu, directorul Agentiei Judetene pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Argeș, dl. Marius Stroescu, directorul Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură Argeș si reprezentantul Camerei de Comert si Agricultura Arges, precum și alți specialiști din cadrul acestor instituții. In cadrul acestei întâlniri au fost prezentate măsurile active din Programului Național de Dezvoltare Rurală (Submăsura 4.1 – Investiții în exploatații agricole, Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Submăsura 6.5 – Schema pentru micii fermieri, Submăsura 16.4 și Submăsura 16.4a  – Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol), măsurile de sprijin derulate prin A.P.I.A. Argeș in campania 2017.

.


         .  

                 Ghiseul Unic P.N.D.R. si Primaria comunei Bârla au organizat in data de 16 februarie 2017, orele 11.00, în cadrul Caminului cultural din comuna Bârla, o întâlnire care a avut ca scop prezentarea finanțărilor  actuale pentru agricultură. Au fost prezenti peste 180 de agricultori din comunele Bârla, Stolnici, Hîrsesti, Lunca Corbului, Mirosi, Caldararu, Ungheni si Buzoesti.. La aceasta intalnire au fost prezenți dl. Emilian Dragnea, subprefectul județului Argeș, dl. Gheorghe Iliescu, directorul Agentiei Judetene pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Argeș, dl. Eni Iftodi si dl.Silviu Dumitrescu, din partea Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură Argeș, dl. Corneliu Vasilescu, directorul Direcției pentru Agricultură Argeș precum, dl. George Caval, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges și dl Ion Pana din partea GAL Tinutul Verde. In cadrul acestei întâlniri au fost prezentate măsurile active din Programului Național de Dezvoltare Rurală (Submăsura 4.1 – Investiții în exploatații agricole, Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Submăsura 6.5 – Schema pentru micii fermieri, Submăsura 16.4 și Submăsura 16.4a  – Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol), măsurile de sprijin derulate prin A.P.I.A. Argeș in campania 2017, Programul guvernamental Tomate Românești si Strategia de Dezvoltare Locala pentru anul 2017 a GAL Tinutul Verde.

    Agricultorii prezenți s-au folosit de aceasta ocazie să solicite informații și lămuriri suplimentare privind programele prezentate.

 


 

                  Ghiseul Unic pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală a organizat in data de 2 februarie 2017, orele 11.00, în cadrul Caminului cultural din comuna Slobozia, o întâlnire care a avut ca scop prezentarea finanțărilor  actuale pentru agricultură. Au fost prezenti peste 200 de agricultori din comunele Slobozia, Ștefan cel Mare, Mozăceni, Rociu, Suseni, Negrași, Râca, Popești, Izvoru și Recea. La aceasta intalnire au fost prezenți dl. Emilian Dragnea, subprefectul județului Argeș, dl. Gheorghe Iliescu, directorul Agentiei Judetene pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Argeș, dl. Marius Stroescu, directorul Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură Argeș, dl. Corneliu Vasilescu, directorul Direcției pentru Agricultură Argeș precum și alți specialiști din cadrul acestor instituții. In cadrul acestei întâlniri au fost prezentate măsurile active din Programului Național de Dezvoltare Rurală (Submăsura 4.1 – Investiții în exploatații agricole, Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Submăsura 6.5 – Schema pentru micii fermieri, Submăsura 16.4 și Submăsura 16.4a  – Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol), măsurile de sprijin derulate prin A.P.I.A. Argeș in campania 2017 și Programul guvernamental Tomate Românești. Agricultorii prezenți s-au folosit de aceasta ocazie să solicite informații și lămuriri suplimentare privind programele prezentate.

 

 

 

 


 

CONTACT GHISEUL UNIC P.N.D.R.
Adresa: Ghişeul unic funcţionează în cadrul APIA Arges, la adresa Strada Armand Călinescu 44, Pitești 110017,
Telefon:0248 210 536
e-mail: ghiseu.unic@prefecturaarges.ro

Justificarea infiintarii GHISEUL UNIC P.N.D.R.

Ordinul Prefectului nr. 165/23.05.2016, privind infiintarea Colectivului Tehnic Interinstitutional pentru asigurarea functionarii Ghiseului Unic pentru P.N.D.R.

Comentariile nu sunt permise.