COMUNICAT DE PRESĂ 20 octombrie 2017

ROMÂNIA

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ

INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ

INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ

„Căpitan PUICĂ NICOLAE” AL JUDEŢULUI ARGEŞ

Exemplar Unic
Piteşti  – 19.10.2017

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Mâine, 20 octombrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş participă la Universitatea Brâncoveanu din municipiul Pitești la evenimentul “Bursa  locurilor de muncă pentru absolvenți”,organizat de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

În acest context, ISU Argeș va prezenta oferta educațională care va cuprinde date privind: locurile scoase la concursul de admitere, perioadele de depunere a documentelor de înscriere, condițiile și criteriile de recrutare, precum și alte date de interes.

În perioada 23.10.2017 – 05.12.2017, ISU Argeș selecționează tineri (bărbați) în vederea participării la concursului de admitere la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecția Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Durata studiilor la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești este de 1 an și sunt disponibile 300 de locuri.

Îi așteptăm pe tinerii interesați să îmbrățișeze meseria de salvator, să afle mai multe informații de la specialiștii noștri în Resurse Umane, prezenți la acest eveniment.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Acest articol a fost publicat în Comunicate de presa. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.