Comunicat de presa 20.07.2016

 ROMÂNIA
Untitled-1
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSTITUŢIA PREFECTULUI – JUDEŢUL ARGEŞ
COMUNICAT DE PRESĂ

 
În legătură cu documentul apărut astăzi în presa locală, referitor la controlul desfășurat la Primăria comunei Berevoești, Instituția Prefectului Județul Argeș face următoarele precizări:

 
Documentul apărut în facsimil în presa locală reprezintă procesul verbal de control întocmit de AJPIS la sediul Primăriei comunei Berevoești, în data de 19.07.2016, și privește rezultatele verificărilor dosarelor de acordare a ajutorului social pentru o parte din suspecții din dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT – S.T. Pitești.

 

Facem precizarea că acest document nu cuprinde concluziile finale ale Corpului de control al prefectului cu privire la acțiunea de verificare desfășurată în comuna Berevoești, ci cuprinde o parte din obiectivele urmărite cu ocazia controlului, respectiv modalitatea de întocmire a dosarelor de ajutor social.

 

De asemenea, menționăm că respectivul document prezentat nu a fost făcut public de Instituția Prefectului sau AJPIS Arges, ci de primarul comunei Berevoești care a intrat în posesia unui exemplar cu ocazia verificărilor.

 

Instituția Prefectului va face publice rezultatele preliminare ale controlului, în cadrul conferinței de presă programată săptămâna viitoare.

Biroul de presă
20 iulie 2016

Acest articol a fost publicat în Comunicate de presa. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.